Bådklubben Ege

I Bådklubben Ege, som ligger ved Kystvejen på det nordlige Stevns, har vi en båd liggende.
Båden som er en DG 430, altså en glasfiberjolle på 14,5 fod.
Der er styrepult i båden og der sidder en 15 HK 4 takt motor på hækken.

Båden står på en jollevogn og skal sættes i vandet når den skal bruges. Slæbestedet er dog rigtig fint, så det er ikke noget problem at få båden i vandet.

Inden båden kan bruges, skal men have deltaget i et “bådkursus” på stedet. Info om dette på Facebook eller ved forespørgsel til den bådansvarlige.

Der er et rigtig godt havørredfiskeri bare 50 meter fra rampen og masser af andre gode fiskepladser inden for kort afstand fra broen. Hvad enten man er ude efter havørreder eller hornfisk i sæsonen, så er hele det kystnære område dernede et stort fiskemekka.

Bådklubben Ege har et rigtigt godt klubhus med toilet og bad. Klubhuset ligger 20 m fra vandet og kan benyttes såfremt man ønsker det. Nøglen til bommen passer også til klubhuset.

Medlemskort og nøgle kan hentes i klubben.

Se eventuelt Bådklubben Eges egen hjemmeside http://www.baadklubben-ege.org/

Bådklubbens Ege´s adresse:
Kystvejen 45
Strøby Egede
4600 Køge

Vi har yderligere to medlemskort til Bådklubben Ege, som kan bruges hvis man ønsker at fiske med klubbens to Alu-joller PIKE eller RAP i området
OBS: Det er kun klubbens to alujoller “Pike” og “Rap” som vi må sætte i vandet dernede. Klubbens medlemskort kan således ikke benyttes til isætning af private joller.

Disse medlemskort kan hentes i vores klubhus.

Er du ikke medlem

Hvorfor være medlem af Ishøj Sportsfiskerklub?

LÆS MERE HER