ISK nyheder

Fangstrapport vinderen., 21-10-2007

Så er den første vinder i klubbens fangstrapport konkurrence blevet udpeget. Det blev Gorm Siiger, som modtager et gavekort på 250,00 kr. til Sport Dres, for sin beretning om hans Big game tur til La Gomera.

For at få endnu flere fangstrapporter her på siden, er det blevet besluttet at der hver måned bliver uddelt et gavekort til "månedens fangstrapport". Hvis du har fanget en fisk eller har oplevet noget spændende på en fisketur, som du mener vil interessere andre, så tøv ikke med at indsende en rapport. Det behøver ikke nødvendigvis at være en kæmpefisk som du skriver om, alt har interesse, idet jo flere rapporter og beretninger vi har, jo bedre og mere interessant bliver hjemmesiden at læse for alle.
Du må meget gerne vedhæfte et billede, men det er bestemt ikke et krav for at komme i betragtning til månedens præmie. Rapporter og beretninger uden billeder er således også meget velkomne.
OBS: Hvis du kun har papirbilleder, så er det ikke noget problem, idet de så bare bliver scannet ind.

Månedens fangstrapport som bliver udvalgt af redaktionen på denne side, bliver belønnet med et gavekort til Sport Dres på 250,00 kroner. Ved årets afslutning, bliver der desuden trukket lod om et årskontingent til klubben, blandt alle som sender rapporter ind. Der kommer et lod i bowlen, for hver fangstrapport!
Så der er bare med at komme til tasterne eller kuglepennen og sende fangstrapporter eller beretninger til formanden.


Alle ISK nyheder