ISK nyheder

NS 48 har trukket sig, 17-03-2008

Næstved Sportsfiskerforening af 1948, eller måske bedre kendt som blot NS 48, har desværre set sig nødsaget til at trække sig fra Fiskedysten med øjeblikkelig virkning. Det er ikke på grund af utilfredshed med selve konkurrencen eller med resultatet ;o), men simpelthen på grund af at de er løbet ind i nogle rimeligt store interne problemer i klubben. Den helt nye bestyrelse har valgt at bruge kræfterne på at få samlet stumperne, så alt forhåbentlig kan blive ved det gamle dernede. Der skal under alle omstændigheder ønskes alt held og lykke herfra. Hvis der er brug for en hånd til et eller andet, så skal i endelig sige til.
Det er selvfælgelig ærgerligt at denne konkurrence nu stopper, idet den var et rigtig godt aktiv for ISK. Den gav en masse aktivitet i klubben og var et godt omdrejningspunkt for fiskeriet.
Vi må se om vi kan få et lignende arrangement op at stå, måske med en anden klub, så det er noget som bestyrelsen arbejder videre med.
Resultatmæssigt endte Fiskedysten mod NS 48 med, at Ishøj Sportsfiskerklub rendte med sejren i de tre år som konkurrencen kørte. Der kom rigtig mange imponerende fisk på listerne i de forskellige arter som talte med, så der er helt sikkert noget at leve op til, hvis vi finder en anden klub at dyste i mod.


Alle ISK nyheder