ISK nyheder

Fiskeringens nye hus ved Skjern Å, 25-09-2008

Fiskeringens bestyrelse vil gerne præsentere vores nye hus for flere medlemmer

Derfor er det vedtaget, at vi i vinter laver et introduktionstilbud, hvor man for små penge kan få en forlænget weekend eller nogle hverdage i Midtjylland. Formålet er at vise medlemmerne det dejlige hus, og at det også er velegnet til en familieferie uden for den primære fiskesæson.
I huset findes næsten alt, I behøver næsten kun at medtage sengetøj og proviant. Det er udstyret som almindeligt udlejningshus med alle fornødenheder til 8 personer, og der findes TV/DVD med surround lyd. Skulle der mangle noget til husholdningen, findes der en købmand få hundrede meter væk, der har åbent alle dage fra kl. 7.30 til 19.00.
Nærområdet byder på gåture i den dejlige natur, og måske nogle timers p & t-fiskeri i søen ca. 100 meter fra huset. Der er også mulighed for besøg ved Skjern Å’s nedre løb, hvor der venter fantastiske naturoplevelser, og vestkysten der på den årstid måske viser lidt tænder. I Esbjerg finder man Fiskeri- og Søfartsmuseet, en undervandsoplevelse med akvarier, sæler, fiskeri og søfart. Mange andre udflugtsmål kan findes på internet.
Vi håber mange medlemmer vil tage imod tilbuddet og nyde en lille ferie i huset.

Se mere om huset og evt. billeder fra dette på fiskeringens hjemmeside: www.fiskeringen.dk


Alle ISK nyheder