ISK nyheder

Mere fluebinding i klubben, 17-04-2011

Her først på året, har vi forsøgt os med lidt fluebinding på et par klubaftener.
Planen var, at alle skulle kunne være med, uanset om man havde prøvet før eller havde udstyr til det.
Begge gange var der mellem 5 og 7 der deltog aktivt, øvede som begyndere, der kastede sig ud at binde kyst og P&T fluer.
Det var vældig hyggeligt, og det virkede som om, der var mange, der fik noget ud af det.
Tror også at de mange der ikke bandt fluer ( 5 - 7 stykker ) hyggede sig gevaldigt.

1. gang bandt vi kystfluer, som skulle bruges på kystturen weekenden efter. Selv om det var første gang for flere af deltagerne, blev der kreeret nogle flotte men også spændende ' varianter ' . På kystturen lykkedes det dog ikke at få nogle fisk til at hoppe på de nye kreationer.

2. gang stod den på P&T fluer, og allerede nu kunne man se, at flere var ved at være øvede og fluerne blev derefter. Flotte naturligvis !
På P&T turen til St. Rosenbusk viste Jørgen da også, at det ikke havde været forgæves, da han fangede 3 flotte ørreder mellem 2 og 4 kilo på en flue bundet på klabaftenen inden. SÅDAN !!!

Da der var bred enighed blandt de fremmødte til disse 2 arrangementer, at vi skulle prøve at lave et par aftener mere, vil der følgende datoer blive bundet fluer på klubaftenerne. 26/4 ( primært hornfiskefluer til den kommende tur ) + 24/5 ( frit valg ).

Hvis vi herefter synes, at vi skal tage det op igen til efteråret, er her nogle mulige datoer: 20/9 + 11/10 + 15/11. ( hold øje med klubaften-kalenderen )

Husk alle er velkomne på disse aftener, og der vil være fluestik, værktøj og materialer til rådighed.

Du er selvfølgelig også velkommen selv om du ikke binder fluer,,, der er altid mulighed for et godt grin.

Mvh Søren.
____________________________________________Alle ISK nyheder