ISK nyheder

Sejr til ISK i Fiskedysten, 23-01-2012

Vi blev jo udfordret af Sorø Lystfiskerforening til en venskabelig ”Fiskedyst” i 2011. Det blev aftalt at der skulle indgå 15 arter i konkurrencen, hvor de fem største i hver art skulle give point.

Da vi startede op efter nytår, var det Sorø som kom bedst fra start. De tilmeldte en række fine skaller, aborre, sandarter og gedder, så vi haltede lidt efter i de første måneder.
Da vi kom hen på foråret, kom vi dog mere med og stillingen stod faktisk meget lige hen over sommeren.
Det var først i september, da ISK for alvor fik makrellisten fyldt ud, at vi lagde os i spidsen. Vores føring blev stille og roligt øget hen over efteråret og da stillingen kunne gøres endeligt op ved nytårstid, var det med det herlige resultat, at vi førte med 46 point, altså havde vi vundet Fiskedysten 2011.

Selvom 46 point lyder af meget, så er det faktisk ikke så meget som skulle have været rykket rundt, før at Sorø var kommet faretruende nær. En enkelt art kan betyde hele 30 point i forskel, hvis den ene klub fanger 5 fisk i en art, som den anden klub havde på listen.

Fiskedysten fortsætter selvfølgelig i 2012. ”Dysten” giver en masse aktivitet i klubberne og også en god kontakt klubberne i mellem og det er jo lige netop disse ting, som er formålet med et sådant arrangement og så naturligvis lige sejren 
Fiskedysten 2011 blev afgjort blandt en række imponerende fisk, der var f.eks 5 gedder over 10 kilo, 5 sandarter over 6 kilo, 4 aborrer over 2 kilo, 5 karper over 15 kilo og mange andre rigtig flotte fisk.
Alle fisk kan ses på hjemmesiden under menuen ”konkurrencer” og så klik på Fiskedysten 2011.

Men der er ingen tvivl om at vi skal tage os sammen, hvis vi skal gentage sejren i 2012. De skrappe drenge fra Sorø, er helt bestemt sat op til revance i år, så det er bare med at komme ud til fiskevandet og få meldt fiskene til, så skal vi nok vise dem, at ISK er klubben som fanger – de store.

Nu glæder vi os til præmien, den består nemlig af, at den tabende klub, skal lave et arrangement for vinderne.


Alle ISK nyheder