ISK nyheder

Nyt fra formanden, 30-08-2012

Så er sommeren så småt lagt bag os, og den spændende efterårssæson venter lige rundt hjørnet.

Selv om sommeren er lig med mindre aktivitet i klubhuset og åen, er der foregået en del aktiviteter. Pensionisterne har været på kutterture og flere af klubbens medlemmer har via ’Team Ishøj’ gjort sig godt bemærket til både DM i medefiskeri og DM i havfiskeri.
Således blev det til en flot 4. plads til holdet ’Fiskeligaen’ ved DM i medefiskeri. ( Fiskeligaen = Dan, Jesper, Ole og Wally ) og til DM for hold i havfiskeri fik de 4 ISK’ere ( Jan, Michael, Brian og Martin ) en flot sølvmedalje, samt en fornem individuel 1. plads til Michael Lorentzen

Sommeren har også budt på 2 meget hyggelige sammenkomster i klubben, nemlig Sct. Hans og sommerfesten, som havde stor tilslutning.

Det sene forår og sommeren har endnu en gang med al tydelighed vist, hvor nødvendig det er, at have en god kontrol i og omkring åen, samt i Hakkemosen.
Ulovligt fiskeri , intermistisk opførte bopladser, garn og ruser, har været en del af det, der har mødt kontrollanterne.
For at vi kan gå sæsonen i møde godt rustet mod ulovligheder, vil der blive indkaldt til et kontrollantmøde den 11/9, hvor alle der har interesse i at gå kontrol skal møde op. På mødet vil der blive gennemgået en del nye tiltag, så mød talstærkt op, da kun de, der har været på mødet fremover må gå kontrol. Klubaftenen er denne dag aflyst.

Campingpladsen er et kæmpe aktiv for klubbens medlemmer, men det skal endnu engang understreges, at vi er gæster. Husk at ryd op efter jer.

Enkelte arrangementer er allerede planlagt for efteråret, og specielt klubaftenen d. 25/9 omkring aborreundersøgelsen, hvor Mikkel og Emil vil underholde, håber jeg folk vil dukke op til.

Efteråret er også her, der skal planlægges ture for 2013. Har man ønsker om ændringer til de normale ture, eller nye ture, bedes man kontakte bestyrelsen pr. mail, således at alle ønsker kan blive taget i betragtning, når turudvalget laver kalender for 2013 midt i oktober måned. ( Frist for foreslag er 1/10 )

Der har endnu en gang været problemer med trolllingbåden hen over sommeren, hvor motoren har spillet medlemmerne et puds.
Trollingbåden er nu blevet taget ud af drift. Trollingbåden samt motor er p.t. i en stand hvor bestyrelsen ikke mener det er forsvarligt at sende medlemmerne ud i. Hvor vidt båd og motor skal sælges eller bruges i bytte for evt. ny båd og motor er endnu ikke besluttet.
Dette har naturligvis gjort, at de bådkurser der skulle have været afholdt hen over sommeren, ikke er blevet afholdt. Bådkurser for alubåde og havnejollen vil blive afholdt på et af efterårets klubaftener. Hold øje med hjemmesiden.

Der er indkøbt nyt forenings- og økonomisystem, som i øjeblikket er ved at blive tilpasset og gjort klart. Ny udgave af hjemmesiden er også under udarbejdelse, og bestyrelsen er blevet præsenteret for det første lille udkast, som ser spændende ud. Arbejdet med denne foregår løbende.

Knæk og bræk Søren.Alle ISK nyheder