ISK nyheder

Ledige pladser til Lagan, 13-09-2012

Ledige pladser på pensionisternes laksetur til Lagan i sydsverige.

Turen til Lagan er med udrejse fra DK. mandag d. 24 sept kl. 9 og hjemrejse fra Sverige torsdag d. 27 sept. om eftermiddagen.

Overnatning foregår i Egla Gård i Egla, som ligger ca 15 km fra Laholm og som råder over 3 værelser med 4 senge i hvert, samt god fællesstue og gode køkkenfaciliteter, og en Tai resturant som nu er blevet Svensk. Det er muligt, selv at medbringe og lave mad, men det er nu også muligt at betale sig fra det og spise i resturanten.

Jeg har forhandlet mig frem til en speciel pensionist pris som er 100 dkr i overnatning pr.dag pr mand, hvis vi er min. 10 personer og ellers 600 dkr pr. værelse/nat.
Før forårsturen fik jeg også en god aftale i hus for pension i resturanten hvis alle deltog, og vi var min. 10 personer.

Det er nu muligt for andre ISK medlemme at deltage hvis de henvender sig til mig, da der er 3 - 4 ledige pladser. Måske til lidt højere pris hvis ikke de er Pensionister.

Vi kører i private biler derop, og med 3 personer i hver, så der også er plads til bagage. Og hver bil afregner så med deling af færge-/bro afgift og brændstof afregnes med 1,30 dkr pr. km.
Fiskekort og andre fornødenheder er på egen regning.

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til turen er du meget velkommen til at ringe eller maile mig.

Mange hilsener
Jørgen Bærentzen.
Tlf. 22747008.
E-mail: jorgen37@email.dkAlle ISK nyheder