ISK nyheder

Fiskefeber, 06-10-2012

Ishøj Sportsfiskerklub indgik i januar en aftale med Fiskefeber, om at vores medlemmer modtager bladet i 2012, som erstatning for Sportsfiskeren, som vi jo mistede i forbindelse med vores udmeldelse af Danmarks Sportsfiskerforbund i november 2011.

Der er desværre sket en fejl da vores medlemmer blev oprettet hos Fiskefeber ved årsskiftet, så alle de ”gamle” medlemmer kun modtog de første fire numre i 2012 med posten. Fejlen som er sket er den, at disse medlemmer er blevet oprettet som ”halvårsabonnenter”. Alle de nye medlemmer som er blevet oprettet efter nytår, er blevet korrekt oprettet og har således modtaget alle numre rettidigt.

Denne fejl er selvfølgelig nu blevet rettet, så alle medlemmer modtager årets sidste numre af Fiskefeber til tiden med posten. Septembernummeret er også blevet udsendt til alle de ”gamle” medlemmer via almindelig post, så alle skulle gerne have modtaget Fiskefeber nr. 6.

Fiskefeber er særdeles ærgerlige over denne fejl og beklager meget, men fejl kan selvfølgelig ske alle steder og man har fra Fiskefebers side efterfølgende gjort, hvad der var muligt for at alle medlemmer kunne modtage nr 6, så det kun var et blad som var ”smuttet” fra de gamle medlemmer.Alle ISK nyheder