ISK nyheder

Opstart af juniorafdeling, 11-02-2013

Efter en del år uden en juniorafdeling i ISK, starter vi nu op igen.

Juniormedlemmer mellem 12 og 18 år, samt deres forældre inviteres derfor til et intro / opstartsmøde onsdag d. 13. februar kl. 19.00 i klubhuset.
Klubben vil sørge for kaffe, the, sodavand og kage.

På mødet vil vores planer for juniorafdelingen blive gennemgået og der vil blive mulighed for at møde klubbens juniorledere, samt blive mulighed for at komme med forslag og stille spørgsmål til juniorafdelingen.

Vores ambition er at lave en kalender med så mange tilbud til juniorerne som muligt, med et så forskelligt udbud af ture som muligt.

Der vil blive afholdt klubaften for juniorerne ca. hver 2. onsdag i tidsrummet 18.30 – 21.00, hvor vi stille og roligt vil bygge et stort udbud af aktiviteter op.
Da vi ikke endnu har lagt os fast på en masse aktiviteter, er vi spændte på at høre hvad i kunne tænke jer. Der vil hurtigst muligt efter opstartsmødet blive fastlagt ture og klubaftener for sæsonen 2013.

Vi har selvfølgelig allerede et par supertilbud klar, men dem vil i høre nærmere om på mødet.

Der vil naturligvis være en del administrative og praktiske ting, der skal falde på plads i den næste måneds tid og vi vil på vores nye hjemmeside løbende opdatere med alt den information og svar på spørgsmål på juniorsiden.

Vel mødt på onsdag

Søren Christiansen – Juniorleder ISK

Spørgsmål om mødet kan rettes til Søren på 61 66 88 26Alle ISK nyheder