Seneste ISK Nyheder

Gratis fiskekort, 02-02-2017

GRATIS FISKEKORT TIL ST. VEJLEÅ

Problemet med skarv ved St. Vejleå er nu så stort, at vi alle er nødt til at gøre en indsats hvis vi skal have en chance for at bevare vores fiskeri efter aborrerne. Det er nødvendigt at der kommer folk ned og skræmmer skarverne væk fra morgenstunden, så de ikke får fred til at mæske sig i aborrer og skaller.

Derfor udlover Ishøj Sportsfiskerklub nu dagligt 2 stk. gratis dagkort til personer som vil være med til at skræmme skarven. ”Skarvkortet” skal hentes på 7-Eleven tanken på Ishøj Strandvej inden kl. 07.15.
Det kommer til at køre efter først til mølle princippet og ordningen med de gratis kort kommer til at gælde på alle hverdage indtil d. 15. april

Når man har hentet kortet på tanken og ankommer til åen, skal man skræmme de skarv som ligger på vandet eller kommer og lægger an til landing. Dette gøres ved at klappe i hænderne og lave bevægelse med armene. Det er også rigtig godt at lave lyd og eventuelt klappe med skraldespandslågene ellers brug fantasien, bare de satans fugle bliver skræmt.

Vi håber at de er mange som vil benytte sig af ordningen og være med til at beskytte vores aborrer, samtidig med at man har mulighed for at fiske gratis i St. Vejleå.