Seneste ISK Nyheder

Nyt låsesystem, 30-07-2018

Nu får vi endelig vores nye låsesystem til klubhuset, efter at Jane har kæmpet en lang og brav kamp med kommunen om dette. Det har været længe undervejs, men nu bliver det monteret i starten af august.
Det nye system bliver et chipsystem, så man skal have en ”chip-nøgle” for at kunne komme ind i klubhuset efter overgangen til det nye system.

Hvis du ønsker at få en chip-nøgle, skal du sende en mail til Jane inden 10. august på følgende adresse: ja-regnskab@live.dk
Prisen på en ny Chip-nøgle er kr. 250, så har man en almindelig nøgle i dag, skal der betales yderligere kr. 50 ved udlevering af den nye chip-nøgle.

Der skal samtidig gøres opmærksom på, at man køber chippen og den ikke kan refunderes! Det vil sige, det er ikke som tidligere er et depositum der betales, men et køb af Chip-nøglen.

Indbetales kontingent for sent eller udmeldes man af klubben, bliver chippen annulleret/deaktiveret og kan IKKE genåbnes, men der kan købes en ny ved genindmeldelse.
Kommunen koder chip-nøglen og registrerer navn og fødselsdato på de enkelte chip-nøgler. Chip-nøgler udleveres i klubben og der kommer nærmere information om tidspunkter. ”

Det skal tilføjes, at det fremadrettet vil blive registreret hvem der kommer og går i klubhuset, men disse oplysninger vil bestyrelsen kun søge indsigt i, hvis der forekommer uregelmæssigheder i klubhuset.

Det vil sikkert give nogle udfordringer med medlemmernes adgang til klubhuset, indtil nøgle til chip ombytningen er på plads, men det må vi tage som det kommer.
Vi prøver at løse det så smidigt som muligt.

Forsat god sommer
Bestyrelsen