Seneste Nyheder

Andefiskeriet 2019, 08-01-2019


Hermed en lille beretning fra årets andefiskeri og 4 afd. af Klubmesteren, som fandt sted lørdag den 8.12.2018:

Der var et fint fremmøde denne gang og vi havde minsandten medlemmer fra både Sverige og Tyskland tilmeldt!
Efter morgenmad i klubhuset, indfandt deltagerne sig på bedste beskub i åen, flere med nogen spænding, da fiskeriet op til andefiskeriet ikke havde være det bedste.
Med det samme kunne det konstateres, at det rent ud sagt var et værre lortevejr, hård vind og massiv regn og kulde - det var ikke lette forhold. Men ISK's medlemmer kender vel deres fiskevand som deres egen baglomme (!?) - så der blev fanget flotte kilosaborre rundt omkring.
Efter flere timer artede vejret sig blot en lille smule, og det fik Andreas ( også kaldet "Mini Dan") til at dukke op.
Og så ved vi, at det bliver farligt for modstanderne.
Og minsandten om Andreas ikke snupper dagens største aborre - en pragtfisk på 1830 gram (ja, ja nu har vi elektronvægte, således at der ikke er nogen, som skal få ondt i røven over fisk, vejet på en vægt med f.eks. 25 grams inddeling).
Lars Erik fik en flot fisk på 1785 gram, som han desvære ikke ville have foto af og Gamle Hansen lykkedes til sidst med, at få en fisk på 1685 gram. Det var således 1., 2. og 3. pladsen i Andefiskeriet 2018.
Vores svenske ven Lars, fik dagens mest specielle fangst, en flot gedde på 5,765 kg!

Slutstillng fra Andefiskeriet og 4. afd. af Klubmesteren kan ses på hjemmesiden, hvor også slutstilling for alle afdelinger af Klubmesteren 2018 fremgår.

Tak til ISK og især Dan for et flot arrangement med flotte præmier fra vores sponsorer, bl.a. Westin, OGP og Sport Dres . Knæk og bræk herfra i 2019