Seneste Nyheder

ISK øverst på podiet., 01-02-2007

Så er Fiskedysten 2006 mod Næstved Sportsfiskerforening af 1948, i daglig tale bare NS 48, blevet endeligt gjort op. Nede i Næstved er deres slogan ”klubben der fanger”, men her i Ishøj kunne vi passende have et som lyder sådan ”Klubben der fanger – de store”, idet vi igen i år, står øverst på podiet i denne dyst. Vi står ikke bare øverst, vi gør det suverænt. Ishøj Sportsfiskerklub har 165 point, mod NS 48`s 86 point.
De pointgivende fisk til denne konkurrence, har også været meget imponerende i det gamle år. Der er bl.a. syv sandarter over de syv kilo, brasener over de fem kilo, karper på over 19 kilo, rimter på 2,70 og 2,72, fem gedder over 10 kilo og mange andre flotte fisk. Alle de pointgivende fisk kan ses på denne side under konkurrencer.
Nu gælder det så et nyt år og dermed en ny ”dyst” mod NS 48. Der er ingen tvivl om at de spænder ballerne dernede sydpå, for ikke at tabe for tredie år i træk, men vi skal nok give dem god modstand igen i år. Husk endelig at melde jeres fisk til, hvis i fanger en som kan gøre sig i denne dyst. Under punktet konkurrencer, her på siden, kan de nærmere regler findes og hvilke arter der tæller med. Alle som fanger en fisk som giver point på listen når året er omme, bliver inviteret med til det arrangement, som den tabende klub skal afholde for vinderne. Kom så ud og fisk, så vi kan lave et ægte ”hattrick” i 2007.
På billedet er det Hans Jensen med en af de pointgivende skælkarper, en flot fisk på 9,80 kilo. Et dejligt sommerbillede som sætter drømmene igang, her i den kolde tid.Alle nyheder