Seneste Nyheder

Kæmpeål til Ulrik, 12-07-2007

Ulrik og Thoke har været på en tur efter ål og karper. Det resulterede i endnu en klubrekord, idet Ulrik landede et rigtigt monster af en ål. Her er Thoke`s beretning fra turen:

Efter at have overstået en masse eksamener og 2 ugers ferie med kæresten i Sydfrankrig var det endelig blevet tid til fiskeri igen. Ulrik havde kedet sig bravt i mellemtiden så han var også klar på et seriøst sats.
Fra fredag til lørdag satsede vi på karper og ål. Vel ankommet til søen ved middagstid startede Ulrik med at placere et åletackel med replikken "Det skulle da ikke være første gang man fangede en ål midt om dagen" Jeg monterede også en lille skalle på et gliderig. Herefter blev karpetacklerne lagt ud.
Kl. 16 (midt om dagen!!!) kørte Ulriks ålestang og efter en del tovtrækkeri kunne jeg lande en ål i karpenettet. Jeg blev nødt til at lande den bagfra, for den var 110 cm lang, og vægten viste 2,07 kg. og det var den eneste ål Ulrik fik på den tur. Jeg derimod skulle selvfølge op adskillige gange i løbet af natten for at hive små stegeål i land, men ved 10-tiden næste formiddag lykkedes det mig dog, at fange en ål på 1,14 kg (95 cm).
Mens jeg havde travlt med at hive stegeål i land hele natten, havde Ulrik travlt med at fange karper. Han fik 3 skælkarper op til 6,14 kg og en spejlkarpe på 9,02 kg. Jeg nåede også lige at fange en mindre skælkarpe som trøst.

Lørdag formiddag besluttede vi os for at bruge resten af weekenden på at fange nogle sudere. Vi fandt en god plads og fik hurtigt fodret op. Suderne var meget svære, og der var enorme mængder af små skaller, der skulle en tur på land og vende. Det lykkedes os dog at fange 3 sudere over 3 kg. Jeg fik på 3,34 og 3,04 og Ulrik fik en på 3,22 kg. Fiskene var desværre udlegede, ellers havde det været nogle rigtig seriøse sudere. Min største fisk var 63 cm og Ulriks var 60 cm. Man går glip af rigtig meget når man er på ferie i Frankrig.

Alle nyheder