Seneste Nyheder

Flade og makrel på Øresund, 22-08-2007

Det er ikke så mange medlemmer som har fået øjnene op, for de mange muligheder som et medlemskab af Ishøj Sportsfiskerklub åbner op for. I øjeblikket byder f.eks. Øresund på et fremragende fiskeri, og her er der både nogle fine joller og en motor til rådighed for klubbens medlemmer. Thoke Wistoft og Ulrik Nielsen prøvede en tur på sundet og det gik helt fint. Her er Thoke`s beretning fra turen:
Ulrik og jeg havde besluttet at benytte os lidt af alle de faciliteter, som vi har i og gennem klubben. Nede i klubben bookede vi ISK`s 15 HK påhængsmotor en dag hver (to dage i træk), og ligeledes brugte vi klubbens bookingnumre til Fiskeringen og bookede en mindre jolle i Vedbæk havn de samme to dage.
Vi ankom til Vedbæk havn fredag aften og fik hurtigt sat motoren på båden, og kl. 20 lå vi ude foran Vedbæk havn. Ulrik havde købt nogle pakker børsteorm, så vi lige kunne fiske flade i et par timer. På to timer fik vi 10 pæne fladfisk med den største rødspætte på 0,97 kg. Herefter sejlede vi ind i havnen igen for at sove et par timer.
Ved halv fem tiden sejlede vi ud fra havnen igen med kurs mod nord siden af Hven, og det tog ca. 50 minutter at sejle derud. Ved første stop fangede vi et par sild (vi fik kun 4 sild i alt den dag!!!), som hurtigt blev lavet om til nogle sildestrimler, der kunne bruges til makrel.
Vi lå ude ved Hven i 6 timer inden vi sejlede ind igen. På de seks timer fik vi to mand 25 makrel og 30 torsk. De største makrel blev fanget på flåd og sildestykker, men vi fik også nogle mindre på sildekrogene. Alle torsk blev taget på pirk.Alle nyheder