Seneste Nyheder

DM guld til ISK´s juniorer, 22-09-2007

I sidste weekend stod Ishøj Sportsfiskerklub for afholdelsen af årets danske mesterskab i medefiskeri for juniorer, som skulle afgøres i de lokale Strandsøer. På grund af et regulært stormvejr om lørdagen, blev alle deltagerne placeret i Ringebæk sø, hvor der var de bedste betingelser for at kunne fiske under disse barske forhold. Efter lodtrækningen om pladserne, fordelte deltagerne sig ud over strækningen og kl. 12.00 lød startsignalet. Vinden stod lige ind mod land og det blæste vel 15-16 sek/m, men juniorerne gik alligevel på med krum hals, på trods af de store bølger på en halv meters højde!
Under træningsfiskeriet i ugerne op til konkurrencen, var der blevet fanget rigtig mange brasen, men de var stort set væk denne dag. Fangsterne bestod primært af små skaller og mindre aborrer, som blev fanget på bundmede, som var den eneste metode der kunne anvendes i de barske forhold.
På A-sektionen kunne det lade sig gøre at fiske med pole og det lykkedes da også nogle enkelte, at få en hel del småskaller i keepnettet på denne måde. Fiskeriet stoppede kl. 16.00 og efter indvejning og diverse udregninger, kunne det foreløbige stilling afsløres. ISK 1 havde lagt sig i spidsen med 6 point og på andenpladsen lå Sorø med 11 point. Mixholdet ISK/Grindsted havde klemt sig ind på en flot tredieplads med 12,5 point.

Lørdag aften var der fællesspisning i vores hyggelige klubhus. Robin og Lars havde grillet 10 kilo festivalpølser og ca. 70 koteletter, som blev sat til livs med stort velbehag af de 45 deltagere. Efter spisningen var der almindelig hygge og snak om morgendagens fiskeri.

Søndag morgen var vejret blevet meget bedre med en jævn sydvestenvind, det var noget nær perfekte forhold. Fiskeriet startede dog noget sløjt, så der måtte eksperimenteres lidt for at få gang i fiskeriet. Efterhånden kom der da også mere gang i det, og igen i dag var det skallerne som dominerede. På grund af de noget roligere vindforhold, var det muligt at polefiske og det gav da også nogle gode vægte. Som et eksempel kan det nævnes at Peter fra Grindsted havde 9,90 kilo kun i skaller. Fiskeriet var jævnt sektionerne i gennem, så det var ikke muligt at danne sig et indtryk over hvordan det hele ville ende. Det var da også med stor spænding at indvejningen startede og det endelige resultat viste da også tydeligt, at det havde været en meget lige konkurrence. Det var faktisk kun to point mellem nr. 1 og nr. 3 i holdkonkurrencen, og det er meget lidt i en konkurrence med fire mand på hvert hold over to dage!
Det hele endte dog med at Ishøj Sportsfiskerklubs juniorer, kunne fejre at de var blevet danske mestre i medefiskeri 2007, et stort tillykke med det.

Holdkonkurrencen:
1. Ishøj Sportsfiskerklub 19,0 point.
(Andreas, Kristoffer, Mikkel og Danny)
2. Mixhold ISK/Grindsted 20,5 point.
(Jesper, Morten H, Peter og Morten J)
3. Sorø Lystfiskerforening 21,0 point.

Individuelt:
1. Thomas Pihl Sorø 3 point. 16,150 kilo
2. Peter Schøtt Grindsted 3 point. 14,825 kilo.
3. Kristoffer Hansen ISK 3 point. 11,730 kilo.

Det var et rigtig godt arrangement, som efterfølgende har fået stor ros fra mange sider. En stor tak til alle hjælperne med Dan Rasmussen i spidsen, som stod for den overordnede planlægning. Også en stor tak til sponsorerne, som gjorde det muligt at præsenterer det flotte præmiebord.Alle nyheder