Seneste Nyheder

Ulrik og Thoke på geddetogt, 10-11-2007

Sidst i oktober var Ulrik og Thoke atter på jagt efter den helt store gedde. Fiskeriet foregik på en større sjællandsk sø og der kom da også et par fine fisk indenbords. Her er Thoke`s beretning fra turen:

Vi mødtes i klubben kl. 5:30, hvor vi hentede elmotoren, ekkoloddet og 4 HK benzin motor.
Vejret var helt perfekt lige fra morgenstunden. Der var helt blank overflade og der lå en let tåge i luften. Det var dette vejr der gav det bedste fiskeri. Ude over 11 meter vand fik Ulrik første hug, og et solidt tilslag resulterede i en meget spændt klinge. Fisken stod tungt i dybet og blev ved med at tage udløb. Efter en lang fight kunne jeg håndlande en gedde på 5,4 kg. Den må have levet af vitaminpiller med den fight den leverede. Næste hug tilfaldt mig, og jeg kunne hurtigt genudsætte en 3 kilos fisk. Efter endnu et par småfisk på 9 meter vand, kom vi ud på de 11 meter igen og her fik jeg et godt hug og efter en fin fight kunne jeg lande en pæn fisk på 7,5 kg. Herefter brød solen igennem tågen, og der blev længere mellem huggene. Samtidig kunne vi pludselig ikke kroge fiskene. Jeg mistede en pæn fisk på det, der bare ikke måtte ske. Forfanget, en hel ny 15 lbs. wire, der skulle kunne tåle knuder og andet slid knækkede på trods af, at der ikke var speciel hård belastning på den.

Den sidste halvdel af turen, mens solen var fremme, lykkes det os kun at lande 2 mindre fisk og misse 6 hug. 2 af disse virkede som pæne fisk.


Alle nyheder