Seneste Nyheder

Prologic på besøg, 21-11-2007

Prologic på besøg.
I tirsdag havde vi fået Mads Grosell til at komme ned i klubben og vise os Prologic`s grejserie til fiskeriet efter søernes rovfisk, samt at fortælle noget om teknikken bag det såkaldte ”jerk-bait” fiskeri, som har givet nogle utrolige resultater gennem de sidste par år. Det vides ikke med sikkerhed om Svendsens lager var blevet tømt denne aften, men der kunne ikke være meget tilbage, med tanke på alt det grej som Mads havde fragtet til Ishøj. Han lagde ud med at fortælle om teknikken omkring de enkelte agntyper, mens man samtidig kunne se agnens gang i vandet, på den medbragte DVD på vores fjernsyn. En genial måde til at demonstrerer tingene på. Under Mads`s gennemgangen af Freestyler, 4Play Herring, Deviator og lignende ”jerk-baits”, krydrede han det med fiskehistorier fra udviklingsarbejdet med alle disse agn, så det var ganske underholdende.
Han afsluttede aftenen med at vise os de såkaldte ”soft lures”, altså gummihaler, jig`s, gummifisk og andre bløde agn. Nogle af disse er rent faktisk udviklet med tanke på St.Vejleå`s aborre, så her var der nogle guldkorn at hente og der var da også lidt ”testgrej” til de fremmødte.
En rigtig god og givende klubaften sluttede ved 21.30 tiden, der var helt sikkert en del af de fremmødte som havde planer om at dette fiskeri skulle prøves. Tak til Mads for en god aften.
OBS: Der kan ses mere om Prologic`s grej på deres hjemmeside under Savage Gear, her er der også videoklip som omhandler dette fiskeri. Der er et link til siden på ISK`s forside.


Alle nyheder