Seneste Nyheder

Point til Fiskedysten, 16-12-2007

Thoke og Ulrik har brugt den sidste måneds tid på at prøve at skaffe nogle point i de forskellige konkurrencer, bl.a. til Fiskedysten mod NS 48. Det er lykkedes ganske godt, idet de har landet et par gode pointgivende gråskaller. Her er Thoke`s egne ord fra et par af turene:

Lørdag d. 24. november var der klubtur for Ishøj sportsfiskerklub og vejrudsigten havde lovet nærmest storm og en ordentlig gang byger, så da vi på en lå på en spejlblank Bagsværd sø i højst solskin undrede vi os en hel del - virkelige flot DMI!
Dagen gav en del hug, men vi havde store problemer med at kroge fiskene. Vi fik i alt 4 fisk og Ulrik fik landet dagens største sandart på 4,200 kg.

Efterfølgende lørdag var der igen lovet storm og regn, men det ved man jo efterhånden ikke om man skal tro på. Vi fandt noget medegrej frem og bikset noget hurtigt foder sammen, det blev vist lidt i overkanten med mængden af grej, men man er vel ikke gammel medefisker for ingenting.
Desværre holdt vejrudsigten denne dag, og da vi havde besluttet at fiske pole, var det noget af en udfordring med vinden.
Efter et kvarter landede jeg en gråskalle på 940 gr. (38 cm.) Det fortsatte i nogenlunde tempo med mindre skaller mellem 300 og 500 gram. Allerede efter halvanden times fiskeri var vi godt våde og Ulrik mente at det var på tide at tage hjemad. Da jeg i det samme landede endnu en fin gråskalle på 880 gr. ændrede han mening og vi fortsatte nogle timer endnu, uden det dog lykkedes at flere af de rigtig store gråskaller.


Alle nyheder