Seneste Nyheder

Toftdal på tur, 16-02-2008

Steen Toftdal har haft lidt tid til at fiske mellem brandene på det sidste, så han har sendt os et par fangstrapporter.

Den 16-1 var jeg taget til pemierefiskeri i ”Karret”, med håbet om at fange en stor havørred. Det blev dog kun til en enkelt aborre, men den vejede til gengæld 1350 gram. Den huggede på et 20 grams Hammer blink og Hans Henrik klarede netningen i fin stil.
Den 24-1 var jeg en på Øresund sammen med kollegaerne fra Falck. Vi var ude med det gode skib Nadia, og det blev en god tur hvor næsten alle ombord fik fisk. Jeg fik selv 6 torsk, med den største på 11,50 kilo. I alt fik vi 6 målere denne dag, så det var en rigtig god tur på sundet.
I onsdags var jeg så en tur i Susåen for at fange en helt. Det lykkedes at kroge en enkelt, men krogholdet røg desværre en meter fra netkanten! Jeg mødte en polak som havde fanget 4 helt dagen før på brød! Det har jeg godt nok aldrig hørt om før, men måske er det noget som skal afprøves! Ellers gav dagen et par små rimter og nogle skaller. Det gælder åbenbart om at ramme dagen dernede, der er enkelte som har haft et OK fiskeri, med op til 7 fisk på en dag, men ifølge de lokale, så er det meget tidligt på dagen at de fanger dem.Alle nyheder