Seneste Nyheder

Team Frevic på bugten., 02-03-2008

De sidste par måneder har budt på et fantastisk trollingfiskeri i Køge Bugt, til dem som har ramt rigtigt. Der er både fanget mange og store fisk, men den milde vinters megen blæst, har ofte sat en stopper for fiskeriet.
Carsten Dinesen havde held til at komme ud en dag hvor vejr og arbejde muliggjorde fiskeri og her er hans beretning fra turen:

Efter 3 måneders blæst, var der endeligt en periode hvor vejr og arbejdet artede sig samtidigt. Tyvstartede søndag med en nuldag (havde dog en 1½ kilos hvor krogen satte sig i netrammen), hvor jeg havde fået et tip om store mængder ørreder ved Køge på 5-8 meter vand. Tror at der var 50 både fra Køge havn ud til Juels Grund.
Ingen møder grundet vinterferie, så ud igen tirsdag den 12.februar. Satser igen på Køge, og havde den første målsfisk ombord kl. 08.50. Den fik dog sin frihed igen. Jeg sejlede fra Juels Grund ind mod Køge havn over 6-8 meter. Trippelhug kl. 11.15. Alle fisk kommer ombord, og alle holder kun lige målet og genudsættes. Tøffer lidt rundt ved de gule bøjer, og sejler derefter ud mod Juels grund igen over 10-11 meter vand. Halvejs derude bliver klokken 13.30, og jeg sætter kurs indover "revet" mod Mosede for at afslutte der. Så langt når jeg dog ikke, da jeg på den nordlige side af grunden/Køge flak (9-11 meter) fanger 3 havørreder inden for 30 - 45 minutter. 3,2 ; 3,4 og 5,2 kg - og så var den dag reddet. Alle fisk taget på Apex. De 2 små på lilla/sort og den store på sølv med røde prikker.


Alle nyheder