Seneste Nyheder

1. klubmesterskabs afdeling., 11-03-2008

I lørdags var det blevet tid til første afdeling af årets klubmesterskab i ISK. Der var et flot fremmøde til denne dag, idet hele 17 medlemmer var mødt op. Der blev lagt ud i klubhuset med fælles morgenbord, hvorefter deltagerne fordelte sig i området. Langt de fleste valgte at fiske i St.Vejleå, men der var et par stykker som satsede på havørrederne i ”Karret” eller en gedde i Jægersøen.
Fiskeriet startede trægt, idet der blev kun landet et par fisk i den første time. Flemming som lige er blevet meldt ind i klubben, fik dog en personlig rekord med en flot aborre på 1,625 kilo. Han blev inden fiskeriets start, udstyret med en spand rejer og et passende flåd af nogle af de andre medlemmer, så han havde optimale betingelser for fiskeriet, et smukt træk fra deres side.
I de næste par timer kom der lidt mere aktivitet, det var som om at det flotte solskinsvejr som der var denne dag, satte lidt fart i aborrerne.
Flemming fangede et par aborrer mere og på pladsen lidt opstrøms, havde Steen også fået gang i fiskeriet og landede nogle gode fisk med en 1500 grams på toppen. Nede mod træbroen ved ”nedfalderhjørnet”, havde Mikkel og hans far Søren også en del aktivitet. Her var fiskene sjovt nok noget mindre, men det blev da til et par stykker over kiloet.
Jimmi og Michael havde taget hele ”medegearet” med over til åen og efter lidt ventetid, fandt brasenen ind på foderet. Det gik helt godt for Jimmy som landede 12 fisk på op til knap to kilo, mens Michael havde knap så meget action på sin plads, men det blev dog til nogle fine fisk.
I løbet af formiddagen blev der dog landet flere gode fisk, bla. forbedrede Flemming sin PR endnu engang, denne gang med en aborre på 1,750 kilo, hvilken debut som St.Vejleå fisker!
Søren Hansen havde også held til at lande en stor aborre denne dag, idet han fik en flot fisk på 1,750 kilo. Steen Lyngsø havde også tur i den, idet han landede en fin stribe fisk over kiloet, med de tre største på 1,50, 1,525 og 1,590 kilo.
Dagens fiskeri bød således på hele seks aborrer over 1,50 kilo, plus en 15 stykker mere over kiloet, et klart godkendt resultat når man tænker på at fiskeriet ikke har været helt super på det sidste. Dagens metode var endnu engang fiskeriet med lavende fjordrejer, stort set alle aborrerne blev fanget på dette.
Ude i ”Karret” skete der også lidt, idet Henning Jensen landede en flot havørred på 2,125 kilo.
Efter fiskeriet var der almindelig hygge og frokost i klubhuset. Her var menuen Jane`s hjemmelavede Chilli ConCarne, det smagte fantastisk og fik stor ros af alle deltagerne.
Tak til alle for en hyggelig dag og husk at næste afdeling af klubmesterskabet bliver afholdt d. 5. april.


Alle nyheder