Seneste Nyheder

Bagsværd fisk, 30-03-2008

Thoke og Ulrik har satset en del på de store vinter- og forårsgedder i denne sæson. Nu var det så blevet tid til en måske sidste tur, inden gedderne påbegyndte deres gydning:

Påskedag var været ikke til ret meget andet end en lille smuttur efter gedder og sandart på Bagsværd sø. Det var i hvert fald for meget vind til nogen af de større søer og temperaturen udelukkede medefiskeri.
Da Ulrik og Jeg kom til søen var den dækket af et tyndt lag is, men der var enkelte huller rundt omkring. Med solen på vej op på himlen blev vi enige om, at isen snart ville forsvinde, og vi begyndte at rigge til. Den tiltagende vind kombineret med den stigende sol resulterede i, at isen var væk, da vi var klar til at sejle ud. De første par timer skete der ikke noget som helst. En af Ulriks skaller fik et lille visitkort fra en sandart i halen, men det var så forsigtigt at vi ikke så hugget.
Ved middagstid fik jeg en lille gedde og kort efter fik Ulrik en perfekt lille sandart på 2,975 kg.
Resten af dagen forløb med et par mistede hug og endnu et par små gedder. På vej ind mod broen nåde jeg lige at slutte af med en gedde på 4,6.
En fin dag, når det nu endelig skulle være, og vejret alligevel ikke var til andet.


Alle nyheder