Seneste Nyheder

Rimter til Toftdal, 02-04-2008

Forårets rimtefiskeri er noget som mange ISK medlemmer ser frem til. Steen toftdal har også været på et par ture og her hans beretning:

Jeg havde besluttet mig for en tur til Tryggevælde å for at fange en gedde. Vel ankommet til engstykket, stod jeg ved vejen og var ved at gøre klar, da enforbikørende bil dyttede! Jeg troede ikke det var til mig , men da bilen vendte om og kom tilbage, kunne jeg se at det var Dan og Søren.
De skulle ned og fange Rimter ved Varpelev, så efter en lille sludder kørte de videre og jeg gik ned og kastede et par takler i vandet med sild på .Efter et par timer hvor der kun havde været et enkelt lille bip på bidmelderen, ringede jeg til Dan for at høre hvordan det gik der. De havde fanget et par fisk, så det var ok. Jeg tænkte om jeg ikke skulle prøve at fange rimter frem for gedder, og som tænkt så gjort. Jeg pakkede det hele sammen igen og kørte op til Varpelev for at finde Dan og Søren. Men væk var de, et opkald på mobilen afslørede at de prøvede en plads længere opstrøms, så mig efter dem. Jeg fandt dem hurtigt og begyndte fiskeriet. Efter en times fiskeri fangede jeg da også en rimte på 1,60 kilo, men det skulle desværre vise sig at blive dagens eneste!
Onsdag den 19/3 var det fridag og den skulle selvfølgelig tilbringes ved bredden af ”Tryggen” Jeg vågnede op til snevejr, der lå ca. 5 cm. overalt, men fiskes det skulle der!
Jeg kørte stille og roligt mod åen og jo længere sydpå jeg kom, jo bedre blev vejret.
Vel fremme ved vandet kunne jeg konstatere, at jeg var den eneste på pladsen. Jeg begydte at fiske og inden længe fik jeg da også en rimte på 1,40 kilo. Efter et stykke tid kom Søren C og Mikkel også og vi fik efterhånden gang i fiskeriet. Da dagen var ovre, havde jeg fanget 15 rimter, med 5 stk over de 2 kilo. Topfiskene vejede 2,05, 2,15, 2,15, 2,25 og 2,30 kilo.
En herlig dag ved Tryggen, dejligt at få hul på fiskeriet for alvor.Alle nyheder