Seneste Nyheder

Ny klubrekord til Team Vindfeldt., 01-05-2008

Team Vindfeldt har atter været en tur på Bornholm, denne gang var det for at deltage i TV2´s store konkurrence. Her er Michael´s beretning fra turen:

Så kom Trolling Masters Bornholm for alvor i gang, og vi skulle fiske 3 ½ dag med store forventninger. Første dag startede med at vi fiskede syd for ubåden og i området omkring møllerne. Efter 1½ times fiskeri gik der pludselig en klemme. Derefter et udløb på 400 fod, som virkelig fik sat adralinen i kog. Der skulle dog yderligere flere udløb på omkring 120 fod, før vi endelig kunne få fisken ind til siden af båden. Her så vi for første gang at der var tale om en STOR fisk. Efter 25 minutters kamp fik min Jyske Gast Ole Larsen nettet fisken. Fisken blev vejet, og vægten viste over 15 kilo, fisken var ca 120 cm. . .

Herefter meldte der sig en STOR dag. I havn skulle fisken vejes med megen turmult. Dagen endte med at det var dagens største fanget fisk, idet den trak vægten helt ned på 15,40 kilo. Senere fik jeg foran TV2´s snurrende kamera, overrakt førstepræmien på kr. 2000 og det gule førerflag som vi skulle sejle med dagen efter. . .

Fisken endte efter yderligere 3 dage på en 5 plads og var således den største fisk fra Danske Teams!

Det var en super oplevelse som altid, og er sku da ik så ringe endda af os armatører :-)))Alle nyheder