Seneste Nyheder

Specimen-ål på stribe, 17-06-2008

Søndag d. 8. juni var jeg lige på en hurtig aftentur efter en ål i en lokal mose. Jeg ankom tidligt til vandet, men lagde alligevel mine to åle tackler i vandet med det samme. Tacklerne var agnet med små rudskaller som jeg havde fanget tidligere på dagen.
Den tidlige ankomst skulle vise sig at være en god idé, for kort efter jeg havde lagt mine tackler i vandet fik jeg første hug. Efter et hurtigt tilslag med en spændt klinge, kunne jeg mærke de karakteristiske små ryk fra en stor ål i den anden ende af linen. Efter en del tovtrækkeri kunne jeg løfte nettet over en fin ål på 1,225 kg.
Selvom det kun var sen eftermiddag gik der ikke mere end 30 minutter før jeg fik næste hug. Endnu et vellykket tilslag og en mindst lige så stor ål kunne mærkes i stangen. Kort efter kunne jeg løfte netrammen over en flot specimen ål på 1,475 kg (98cm).
Ved ni tiden fik jeg turen tredje hug og kunne herefter lande turens 3. ål over kiloet 1,275 kg.

Da efterfølgende dag var en hverdag og jeg skulle møde tidligt på kontoret valgte jeg at slutte turen tidligt godt tilfreds med de 3 flotte specimen ål. Så må natfiskeriet i mosen vente med at blive afprøvet til en anden dag.Alle nyheder