Seneste Nyheder

19 kilo´s torsk til Gorm, 25-07-2008

Gorm Siiger har midt på måneden atter været en tur på Nordsøen, denne gang var det på en to dages tur med ”Bodil” fra Thyborøn. Det skulle oprindeligt have været en tre dages tur, men på grund af vejrudsigten blev den kortet ned til to dage, idet der var lovet tiltagende vind.
Den første dags fiskeri, som skulle foregå over nogle vrag, blev udført i perfekt vejr og ved aftentide var der kommet rigtig mange fisk på dækket. Det var bla, blevet til syv ”målere”, hvor Gorm stod for dagens største torsk på 19,00 kilo, mens Steen fra Sorø havde fanget en kæmpe lange på hele 22,60 kilo.
Næste morgen var vinden som lovet taget til i styrke, men det var stadig muligt at fiske og der blev fanget masser af fisk. I løbet af formiddagen blev kursen igen sat mod hjemhavnen, med nogle indlagte stop over nogle gode pladser på vejen ind. Det gav gode fisk til dem som ikke trak torsk i land under dæk, der kom bla. flere målertorsk ombord.
Vel i havn kunne deltagerne se tilbage på endnu en rigtig god tur med ”Bodil”, hvor fiskeriet og servicen ombord igen havde vist sig fra den bedste side. Ja, eventyret kan stadig opleves derude på Nordsøen


Alle nyheder