Seneste Nyheder

Superfiskeriet fortsætter, 01-11-2008

Lørdag d. 25. oktober blev 3. afdeling af årets klubmesterskab afholdt. 18 medlemmer var mødt op og de blev belønnet med et superfiskeri i St.Vejleå.
Her er Thoke´s beretning fra dagen fiskeri (og dagen efter). Billedet #2 er aborren på 2025 gram fra dagen efter konkurrencen.

Både lørdag og søndag har Ulrik og jeg brugt i åen efter aborrer. Både vejr og fiskeri var bedst lørdag, hvor Ishøj sportsfiskerklub afholdt deres sidste afdeling af klubmesterskabet. Alle pladser på den ene side var optaget, så Ulrik og jeg stilte os på modsatte side, som vi havde stort set for os selv. I løbet af natten var der trukket mange store fisk ind i åen, men de stod ret langt ude, så vi skulle kaste igennem for at nå ud til dem. Fiskeriet var super og i løbet af 3,5 time havde vi brugt vores 120 medbragte agnfisk, Ulriks største var på 1,420 kg og min største var på 1,790 kg. I øvrigt havde vi fået rigtig mange omkring de 1200 gram, og de øvrige klubmedlemmer havde fået 8 fisk mellem 1600 og 1700 gram, så vi blev naturligvis nødt til at tage derned igen dagen efter.
Søndag var det rigtig skidt vejr og i løbet af natten var der forsvundet en meter vand og en frygtelig masse fisk fra åen. Derfor skulle der arbejdes lidt mere for hver eneste fisk. Den første fisk der blev landet søndag var på 2,025 kg - Desværre blev den ikke fanget af os. Vi havde et nogenlunde fiskeri, med fisk op til 1,46 og en del omkring de 1200 gram.


Alle nyheder