Seneste Nyheder

Flere store aborrer, 19-11-2008

Den forrygende start på aborresæsonen i St.Vejleå, som bla. har budt på flere fisk over de magiske to kilo, ser ud til at forsætte. Der bliver dagligt landet store fisk, men de er ved at blive lidt mere forsigtige. Det er som om at rejerne er ved at være den mest effektive agn, men vi ved jo alle at aborrefiskeriet kan skifte fra time til time, så det er bare med at være klar til at skifte taktik, hvis fiskene virker svære.
Der er som sagt landet en del store fisk over de 1,50 kilo og en enkelt mere over de to kilo er der også kommet på land. Den overlistede Per B. Larsen i starten af november måned på en levende reje.
Her er Per´s beretning fra dagen:

Søndag den 1. november 2008 var jeg – sammen med en flok levende rejer og to fiskehoveder – taget til St. Vejleå for at få lidt ud af vores medlemskab i Ishøjklubben. Vi startede sidst på formiddagen og håbede på at rygterne om godt aborrefiskeri i åen var rigtige. Vi fik fisk med det samme, og snart var den første over kiloet fanget. Først på eftermiddagen fik jeg en på, der var mindre samarbejdsvillig end de andre fisk havde været. Efter en del bøvl med både fisken og tilskuerne, fik jeg kanet en aborre ind mellem sivene som var både bredere og længere end de normale fisk fra stedet. Jeg vejede den omgående på vores medbragte bismarvægt og måtte lige hidkalde mig noget opmærksomhed fra de to andre, da vægten balancerede nær de 2 kilo. Efter nøje kontrol blev vægten fastsat til 2,005 kg og den var 47,5 cm lang – kort og tyk. Ja, man får ikke noget forærende. Efter at vi begge havde smilet til fotografen skiltes vores veje atter. Resten af dagen var fortsat fyldt med aborrer, selvom vi også havde de sædvanlige døde perioder. Jeg fik en mere over kiloet på 1410 g. Per Ekstrøm fik 6 over kiloet med to over halvandet kilo med 1600 g på toppen. Lars Schmidt fik lige som mig 2 over op til 1400 g.Alle nyheder