Seneste Nyheder

Ny klubrekord til Peder., 04-12-2008

Så har Peder Lichtenberg slået til med endnu en klubrekord på karpe fronten. I efteråret satsede han stort på et vand, hvor han viste at der gik et par rigtig store fisk. Der blev regelmæssigt fodret op på den udvalgte plads gennem syv uger, inden fiskeriet blev indledt.
Efter tre dages fiskeri var der endnu intet kommet på land, men nogle af søens mindre karper havde været inde på fodringen, dog uden at tage agnen. Noget måtte der ske, så Peder ændrede taktikken og fiskede nu med ”balancerede” boilies på et langt ”hair”.
Den følgende morgen landede han så turens første fisk, det var godt nok en suder, men det var et godt tegn, idet det beviste at ændringen virkede. Tre timer senre var der så fast fisk igen, men denne gang var der noget mere vægt bag. Efter en kort men tung fight, kunne Peder fører landingsnettet ind under en rigtig stor fisk. Efter en tur på vægten kunne Peder så juble, det var nemlig en ny PR i spejlkarpe fra et dansk fiskevand, idet fisken trak vægten ned på hele 19,80 kilo.
For de interesserede kan det nævnes at fisken lod sig overliste af en Pukkafish boilie.


Alle nyheder