Seneste Nyheder

Geddefiskeriet i top., 12-12-2008

Lars Christensen og Steen Lyngsø har været en tur i det midtsjællandske, hvor de fiskede gedder i en privat sø. Selvom vejret ikke var det bedste, der blæste en frisk vind fra nord og temperaturen var kun lige over frysepunktet, så håbede de på at det ikke havde sat en dæmper på geddernes bidelyst.
Dette skulle hurtigt vise sig at dette bestemt ikke var tilfældet, for efter 10 minutters fiskeri fik Steen et godt hug, som resulterede i en flot efterårsgedde på 7,20 kilo, så var linien for dagen ligesom lagt 
Nu startede et par særdeles hektiske timer, hvor det faktisk ikke lykkedes at få alle fire stænger i vandet samtidig! Det gav en fin stribe gedder med en flot snitvægt, de fleste lå på 3 – 5 kilo, med enkelte lidt større i mellem. Resten af dagen gik med markante hugperioder, hvor der typisk kom tre til fem gedder indenbords hver gang.
Da solen var på vej ned kunne de se tilbage på en ganske underholdende dag, hvor der havde været godt 30 gedder oppe og vende i båden. De fire største fisk vejede mellem 7,0 og 8,25 kilo, men Steen havde faktisk en større fisk oppe ved bådsiden. Den smuttede desværre da han holdt den ”gællegrebet” i vandet inden vejningen, men det gjorde bestemt ikke oplevelsen af fangsten ringere. Den må bare en tur på vægten næste gang!


Alle nyheder