Seneste Nyheder

Juniorklubmesteren 2008, 11-01-2009

Så er tiden ved at nærme sig, hvor vi kan kåre de dygtige vindere af de løbende klubkonkurrencer i 2008. I konkurrencen om at blive årets fisker, er den sidste frist for indsendelse af rapporter d. 15. januar, hvis de skal være gældende. Det endelige resultat og vinderne i de forskellige konkurrencer vil blive præsenteret her på siden i løbet af denne måned.

En konkurrence som dog allerede er afgjort, det er klubmesterskabet, idet den sidste afdeling blev fisket i slutningen november. Her kan vi så allerede præsentere vinderen af juniortitlen, nemlig Viktor Eriksen som gjorde det flot gennem alle 4 afdelinger. Han fiskede sammen med sin far Flemming, som ofte mere eller mindre fortvivlet, måtte se sig fisket ”midt over” af junior i disse afdelinger, men at det ikke betød det store, det kunne tydeligt ses på sden stolte far.

At det ikke kun er i St.Vejleå, at Viktor har krammet på fiskene, det var der bevis på, da han var taget på en tur efter karper sammen med far i eftersommeren. Søen som der blev fisket i, har en fin bestand af mindre karper, så det var et perfekt sted til at fange sin debutkarpe. At Viktor så fem timer senere skulle stå med hele 2 karper på CV´et og så endda i en helt fin størrelse, det havde selv den mest optimistiske far nok ikke forventet. Fiskene vejede 3,85 og 4,00 kilo og det var faktisk den bedste fangst som søen havde budt på gennem de sidste 3-4 år, hvor 6 mand jævnligt havde fisket i vandet.
Så lige en lille advarsel til alle seniorerne i ISK, det er nu i skal slå til i diverse klubkonkurrencer, for det bliver sikkert ikke helt nemt når Viktor kommer op i de voksnes rækker om nogle år!


Alle nyheder