Seneste Nyheder

Premieredagen, 20-01-2009

Den 16. januar var det igen blevet tid til den traditionelle premieredag ved ”Karret”. Vejrudsigten var blevet studeret nøje i dagene op til denne dag, idet det kolde vejr som der havde været hidtil i januar måned, havde dækket hele havneområdet med is. De sidste dage op til premieren havde det dog været tøvejr og det så ud til at blive en perfekt fiskedag, så der var ca. 20 medlemmer som havde meldt sig til det fælles morgenbord i klubhuset.
De sejeste fiskere forsøgte sig allerede i mørket inden solen havde overvejet at stå op, men da de kastede blinket ud i karret, lød der der et ”pling” i stedet for det forventede ”blop”, nattens frost havde alligevel nået at lægge et fint lag is ud over det meste af karret! Nu måtte de pænt vente til at det var blevet lyst, hvor de så kunne se om det overhovedet var muligt at fiske.
Der var dog isfrit ude for enden af campingen, så her samlede de aktive sig og fiskeriet blev indledt. Vejret var rimeligt godt og da der også var fisk i vandet, så tydede alt på at det skulle blive en helt fin dag alligevel. Der blev landet lidt fisk rundt omkring og der var overraskende en overvægt i de fine blanke fisk, hvor der de tidligere år, har været klart flest ”nedfaldere”. Det var måske det koldere vejr som havde trukket blankfiskene ind mod åen.
En af formiddagens flotteste fisk blev fanget af Rene Stabell, det var en fin blank havørred på 3,35 kilo, en fisk som var hele ventetiden op til premieredagen værd. Over hele dagen blev der fanget ca. 15-20 fisk af medlemmerne på ”campingen” og fiskerne over i sivene, så det må siges at det havde været en helt fin premieredag i år.
Til frokost var der varme pølser i klubhuset, en velkommen ting på en halvkold vinterdag og derefter var der gedigen hygge, en ting som bestemt også er meget værd på en sådan dag.


Alle nyheder