Seneste Nyheder

Ihærdighed belønnes, 02-02-2009

I søndags havde Flemming Eriksen og Dan Rasmussen besluttet sig for at prøve aborrene i St.Vejleå endnu engang. Da de mødtes i klubhuset i mørket om morgenen, var vejret ikke ligefrem til fiskeri, idet der stod en strid vind med sne ind over området. Men fiskes det skulle der, så efter et par kopper varm kaffe, var det blevet så lyst, at kursen kunne sættes over mod åen.
De sædvanlige ”hotspots” blev fisket af med diverse sikre agn, men et par timers fiskeri gav kun en enkelt mindre aborre. Nu var de blevet godt kolde i den stride vind, så det blev besluttet at gå over på ”campingen” for at finde lidt læ og her satse på en havørred.
Her var resultatet næsten det samme, idet der intet skete i de første par timer. Men at ihærdighed ofte belønes, det skulle der komme et bevis på denne dag. Nu startede der nemlig en regulær hugperiode, hvor der virkelig var gang i fiskeriet. På halvanden time blev det til fire blanke havørreder og en enkelt ”nedfalder” på land. De mistede desuden yderligere fire fisk, så der var for alvor kommet gang i fiskene. Alle ørrederne blev taget på medefiskeri og matchstænger, så der var fight for alle pengene. Dagens største havørred var en flot blankfisk på 3,275 kilo som Dan fangede.
Da fiskeriet igen klingede af, blev der pakket sammen og kursen blev atter sat mod klubhusets varme. Her blev dagen slutttet af med en god gang varm aspargessuppe med kødboller, en dejlig afslutning på endnu en god dag ved det lokale vand.


Alle nyheder