Seneste Nyheder

Højsæson i P/T søerne., 25-04-2009

Det er netop nu at det er højsæson i de populære Put and Take søer. Vandtemperaturen er ideel for fiskene og de stigende varmegrader i luften, gør det også behageligt for lystfiskerne på bredden.
Her i april måned , bliver der ofte sat større fisk ud i de forskellige ørredsøer, så det er nu at man skal ud, hvis der skal satses på en stor ”steelhead”. Der bliver selvfølgelig også sat en hel del mindre fisk ud, så der er virkelig noget at komme efter netop nu.

Steen Lyngsø har været på et par besøg i Poppelsøen denne måned og det er blevet til en stribe fine fisk. Det er blevet til 6 til 10 fisk på hver tur og de største regnbuerørreder har vejet 6,60 og 7,80 kilo. Det er et underholdende fiskeri, som bestemt ikke altid er lige let, men fiskene er nogle superfightere på det lette grej.
De bedste metoder har været langsom indspinning med en lille hvid 2” berkley jighale, som bliver fisket bag et synkende bombadaflåd, samt gul eller hvid Powerbait som bliver fisket bag et flydende bombada. Powerbaiten formes til en aflang pølse som spidser til i enden og der belastes med et splithagl foran krogen, så agnen kommer lidt ned i vandet. Husk at forfanget mellem agnen og flåddet, gerne må være mindst 2 meter langt.

Ishøj Sportsfiskerklub har en tur til Myrup P/T d. 2. maj. Her har vi lejet hele den store sø, så der bliver masser af plads. Michael har lovet at sætte nogle fine fisk ud til os, så det er bare med at få meldt sig til turen, som der kan læses mere om i turprogrammet her op siden.


Alle nyheder