Seneste Nyheder

Familieturen, 07-05-2009


Lørdag d. 2. maj havde ISK den traditionelle familietur. I år havde vi valgt at tage en tur til Myrup P/T, hvor vi havde lejet hele søen.
Vi havde aftalt at være ved søen ca. kl. 08.00, så vi ikke skulle alt for tidligt op! Da vi kom frem, strålede solen fra en skyfri himmel og der var næsten ingen vind, et utroligt dejligt vejr at være ude i, men måske ikke det allerbedste fiskevejr.

Efterhånden fordelte de 23 tilmeldte sig rundt om søen og fiskeriet blev indledt. Det varede ikke længe, så var der fisk på langsiden. Thoke, Ulrik og Steen havde fået godt gang i fiskeriet fra starten af og de landede 6-7 fisk i den første time. Der var tale om mindre fisk på op til 1,50 kilo, men Steen mistede dog en rigtig god fisk efter en kort fight.
Efterhånden blev der længere mellem fiskene og det var ikke meget der kom op i løbet af formiddagen.
John og Henning havde slået lejr ovre i det ene hjørne og her lykkedes det John at lande et par rigtig fine fisk, med den største på 2,60 kilo. Herefter gik det lidt i stå for ham, men Henning havde vist også truet med alverdens ulykker, hvis John fangede endnu en fisk for næsen af ham.

Efter et par timer med sløjt fiskeri skete der nu lidt igen. I hjørnet over for John og Henning, der stod Glenn og forsøgte sig (der blev nok afprøvet et par nye opfindelser), og pludselig stod han med en godt flexet stang. Det var tydeligt en pænere fisk og efter en god fight, kunne Ulrik løfte nettet under ørreden. Det var en flot blank steelhead, som med sine 3,60 kilo var dagens hidtil største.

Nu var det blevet tid til frokost og grillmester Steen stod for dagens ret som var grillede frankfurtere og grillpølser. Der blev kaldt til samling over ved ”Camp Ploug”, hvor der efterhånden var indtruffet normale tilstande efter at Krulle endelig havde fået noget kaffe (deres egen var blevet glemt om morgenen i Fakse Ladeplads). Idet der var fine præmier til de største fisk denne dag, aftalte vi under fællesspisningen, at der blevet vejet ind kl. 14.00 og derefter uddelt præmier, men man var selvfølgelig velkommen til at fiske videre hele dagen, hvis man havde lyst og kræfter til dette.

Efter indvejningen stod det klart at Glenn havde holdt sin førerposition med ørreden på 3,60 kilo. John blev to´er med en fisk på 2,60 kilo, mens Danny blev tre´er med en fluefanget fisk på 2,50 kilo. Danny fik således også den største juniorfisk, mens Michael blev to´er, de blev hver belønnet med en hjultaske som indeholdt lidt blandet P/T guf. Til de juniorer som ikke fangede fisk, var der en lille præmie for deres ihærdige indsats.

Det var en rigtig hyggelig tur, som blev afholdt i det flotteste forårsvejr. Fiskeriet var nok lidt vanskeligt, netop på grund af vejret. Men hellere sol og varme og måske lidt mindre fisk til en sådan tur, end rusk og regn. Der blev dog fanget ca. 25 fisk i løbet af dagen. Tak for en hyggelig dag og på gensyn på familieturen i 2010.


Alle nyheder