Seneste Nyheder

Så er det sudertid, 13-05-2009


Thoke og Ulrik var i weekenden på årets første karpetur. Det kom da også karper på land, men det var suderne som overtog hovedrollen. Her er Thoke´s egen beretning:

Så var tiden til årets første karpetur endelig kommet. Vi havde egentlig ikke tid til turen, men vi synes lige vi skulle ud og prøve formen af inden klubbens karpetur.
Vi mødtes tidligt store bededag og kørte ud til vandet, hvor vi hurtigt fik pakket alt grejet ud. Vi valgte at ligge på samme plads og lægge karpestængerne ud til hver sin side. I midten lavede vi en god suderfodring, så vi kunne hygge os med nogle sudere mens vi ventede på karperne.
Om aftenen fik vi ingen karper, men til gengæld fik vi 3 sudere mellem 2,6 kg. og 2,92 kg.
Da solen gik ned kom der nogle meget mørke skyer ind over os, og den vindstille aften blev pludselig forvandlet til skybrud med lyn, torden, og vindstød der var tæt på at tage vores bivy'er med sig. Et par timere senere var det overstået og resten af natten forløb fredeligt. Om morgen var der godt gang i suderne, og i løbet af formiddagen fik vi 7 sudere mere. jeg fik den største på 3,00 kg. og Ulrik fulgte lige efter med en fin fisk på 2,88 kg. Det lykkes også at fange et par mindre karper. Ulrik fik en spejl på 3,6 kg og jeg fik en spejl på 6,2 kg. Så skulle formen være pudset af til resten af en lang sæson.


Alle nyheder