Seneste Nyheder

Kæmpe suder til Thoke., 19-05-2009

Så er Thoke og Ulrik på spil igen. Sidste torsdag ville de lige prøve et nyt vand på en aftentur, og det skulle vise sig at være en rigtig god ide.
Her er Thoke´s beretning fra turen:

Tordag d. 14. maj tog Ulrik og jeg lige en aftentur til et nyt vand i nordsjælland, hvor vi havde hørt at der skulle gå nogle seriøse sudere. Rygterne sagde at der kun var få fisk og de skulle være meget svære at fange.
Da vi ankom til vandet var søen helt groet til og der var ikke etableret en eneste plads i hele søen, så vi måtte trække i waders, og vade ud i sivskoven. Heldigvis var mosen ikke så dyb, så vi kunne fint stå og fiske en meter efter, hvor sivkanten sluttede.

Vi fik hurtigt rigget et par match-stænger til og lavet en stor fodring. Vi var meget sparsomme med mængden af partikler i foderet, så de få sudere ikke skulle blive alt for mætte. Vi opdagede med det samme, at der var mange skaller i søen, så foderet fik hurtigt tilsat lidt flere partikler.

Efter en times fiskeri nærmerde en fin boblesky sig foderpladsen. Skyen kom tættere på, og stoppede midt på foderpladsen lige ved Ulriks matchflåd. Skyen blev kraftigere, og kort efter dykkede Ulriks flåd.
Ulrik fik kroget fisken som gik meget tungt, og var ingen tvivl om at det var en rigtig god suder. Efter nogle minutters fight røg krogholdet desværre og vi nåede ikke engang at se fisken. Der gik endnu en times tid uden der skete noget, men så nærmede der sig endnu en boblesky. Denne gang tog fisken min agn, og jeg kunne begynde en rigtig god fight. Fisken opførte sig ligesom den Ulrik havde mistet tidligere, så vi var begge meget spændte på at se den. Denne gang lykkedes det at få nettet en imponerende fisk på 63 cm. og en vægt på 3,92 kg - Ny PR. Vi var helt oppe og køre og så snart fotograferingen var overstået fortsatte vi straks fiskeriet.
Resten af aftenen skete der desværre ikke mere, men det er bestemt ikke sidste gang vi besøger dette vand.


Alle nyheder