Seneste Nyheder

Klubturen på Furesøen, 01-07-2009Til Ishøjs sandart klubtur var det lykkedes at booke hele 4 både på Furesøen.
Desværre var der flere medlemmer der meldte afbud i sidste øjeblik, og en enkelt båd kunne ikke skaffe agnfisk, som alle i øvrigt havde problemer med. Her følger Thoke´s beretning fra turen:

De endte med at vi kun var 3 medlemmer på turen, Ulrik, Peder og mig. For at Peder ikke skulle fiske alene tog han arbejdskollegaen Stefan med.

Vejret var helt perfekt til sandartfiskeri, højt solskin og vindstille. Det gjorde fiskeriet noget lettere og dermed muligheden for fisk større.

Vi sejlede ikke ud fra samme sted, så vi mødte Peder og Stefan ude på søen. I anledning af klubturen var de trukket i fuld piratudklædning, og i stedet for kanonkugler havde de vandballoner med. Dem fik vi lige en enkelt af ved første møde. Ulrik og jeg begyndte at trække med det samme, mens den anden båd forsøgte at finde nogle agnstimer så de havde et sted at ligge hele natten.

Allerede inden vi vendte første gang havde Ulrik og jeg to sandart i båden. Ulrik fik den første efter 400 meters fiskeri på 5,04 kg. 400 meter længere væk fik jeg den næste på 5,76 kg. I tusmørket, lige inden vi kastede anker for natten, fik jeg 2 sandart i træk. En fin fisk på 5,22 kg og en mindre omkring de 4 kg.

Natten var helt stille, så alle knarrer kunne sættes meget fint. I løbet af natten fik Jeg en rigtig flot sandart på 6,18 kg og mistede i øvrigt et hug. Stfan og Peder fik en enkelt fisk omkring 4 kg., som valgte at gå rundt om alle de andre liner og sætte sig i ankertorvet, sammen med alle øvrige tackler. Det resulterede i, at Peder og Stefan brugte den næste time på at kludre ud og fjerne kroge fra ankertorvet. I de tidlige morgentimer havde vores båd et godt fiskeri. Ulrik og jeg smed en fisk hver, og desuden fik jeg 2 fisk omkring de 4 kg., herefter døde vores fiskeri fuldstændigt og vi sejlede i havn allerede kl. 9.30. Vores båd havde fået 7 sandarter, alle over 4 kg, og med 4 fisk over 5 kg. med en flot fisk på 6,18 kg på toppen.

Da vi senere snakkede med den anden båd kunne vi få en samlet status herfra. Efter vi var sejlet ind havde de fået yderligere 2 sandarter omkring de 4 kg, og havde dermed 3 sandarter i alt.

Alt i alt en super tur, selvom der ikke var det store fremmøde.


Alle nyheder