Seneste Nyheder

Medestævne i Vallensbæk sø, 13-07-2009

Vallensbæk sø er normalt lukket land for fiskeri i dagtimerne, idet vandskiklubben har fået tilkæmpet sig det previlegium, at have første ret til søen. I den første weekend i juli, var det dog lykkedes sportsfiskerne at få lov til at fiske fra fredag aften og til søndag middag, uden at der blev sejlet på søen, så det blev bla. udnyttet til at lave et medestævne derude. At det samtidig var en test af vandet, forud for en mulig afholdelse af DM i medefiskeri i 2010, gjorde det bestemt ikke mindre interessant.
Kenn Kristensen fra klubben som var en af arrangørerne bag medestævnet, beretter her lidt fra dagen:

Lørdag d. 4. juli mødtes vi ved vallensbæk sø (vandskisøen). På grund af nogle afbud, var vi desværre kun 5 hold (der blev fisket i to-mands hold), som var klar ved lodtrækningen om pladserne kl. 08.00. Hvert hold trak det samme nr. til begge deltagere i de to sektioner, så der ikke var nogle der stod i midten eller fik kantpladser.

Da alle var klar til at starte kl 10.00 gik vi i gang med fiskeriet. Der blev fisket på alle måder, polefiskeri, bundmede og matchmade længere ude, men de fleste satsede dog på pole. Det skulle vise sig at blive et svært ,for ikke at sige et meget svært fiskeri, med en del små fisk og kun meget få større bonusfisk på pladserne. Vanddybden svingede mellem 0,5 og 1 meter på de fleste pladser. 0,5 m. vand på poledistancen og ca.1 m. længere ude på matchstangen. Fiskeriet blev også svært på grund af vejret, der var varmt og højt solskin fra start til slut, og næsten ingen vind til at køle os lidt ned, så der blev fisket under parasol og nakkestykker på capsene for at undgå de værste skoldninger, nogle enkelte var dog så heldige, at de kunne stå i skygge fra træerne ved søen.

Da fiskeriet blev afsluttet kl. 14.00 og der blev vejet ind, viste det sig da også, at der var ikke kommet de store vægte i keep-nettene. Fisk var der dog blevet fanget, så efter point udregningen kunne vi dele de flotte præmier ud, som var venligt sponsoreret af:
Jagt og Fiskerimagasinet, Hunters House, Hvidovre Sport og Sport Dres.

Herunder kan de enkelte resultater læses.

Standplads: Samlet vægt: Point:
Sektion 1:
1: Hans Jensen 3,200 kilo. 1.
2: Kenn Kristensen 0,780 kilo. 3.
3: Jesper Høeg 0,760 kilo. 4.
4: Michael "Dyv" 0,940 kilo. 2.
5: Jon Nørgaard 0,000 kilo. 6.

Sektion 2:
1: Flemming Eriksen 0,540 kilo. 2.
2: Jimmi W. Johansen 0,000 kilo. 6.
3: Dan Rasmussen 0,420 kilo. 4.
4: Michael Hiligsøe 0,440 kilo. 3.
5: John Eiberg 0,820 kilo. 1.

Samlet stilling:
1: Hans Jensen - Flemming Eriksen 3.
2: Michael "Dyv" - Michael Hilligsøe 5.
3: Jon Nørgaard - John Eiberg 7.
4: Jesper Høeg - Dan Rasmussen 8.Alle nyheder