Seneste Nyheder

Storsandart til Thoke, 12-08-2009

Tirsdag aften havde jeg lige tid til et smut på furesøen sammen med min familie efter arbejde.
Det var Runes første sandarttur(i hvert fald uden for maven) og det var han ikke udpræget glad for. Efter en times fiskeri faldt han dog i søvn og Trine og jeg kunne fortsætte fiskeriet i lidt mere fredelig stil.
Furesøen lå helt blank næsten hele turen, hvilket gjorde det meget nemt at trække rundt med skallerne i den rigtige hastighed.
Desværre var fiskeriet meget sløvt, og efter et par timer var det eneste vi havde fanget en lille gedde omkring 3 kilo.
Efter endnu en time vendte vi snuden indad. Vi lå midt ude på søen, så der var stadig en times fiskeri ind til furesøbad.
Inde på skrænten begyndte skallen på min flådstang at opføre sig lidt panisk. I et spiltsekund blev flådet revet under og kom op igen, dette skete endnu to gange i træk, og jeg blev enig med mig selv om, at det ikke kunne være skallen. Jeg gav tilslag som blev modsvaret af et tungt ryk i den anden ende af linen. Fisken stillede sig hurtigt lige under båden, hvor den vist befandt dig meget godt. Den blev i hvert fald ved med at stå tungt, og i øvrigt tage nogen aggresive udløb. Jeg var overbevist om at det var en gedde, da den fightede som alle gedder jeg har fået derude og slet ikke som en sandart. Så jeg blev noget overrasket da der kom en sandart til syne, da fisken endelig gav op. Fisken kom hurtigt i vejeslyngen, og vægten sagde 6,64 kg.
Efter et par hurtige foto's blev fisken sat tilbage i søen, og med et gigantisk plask med halen var den væk igen. Herefter pakkede vi sammen, og nåede desuden at give en strandet sejlbåd en træktur i land på den vindstille sø.


Alle nyheder