Seneste Nyheder

DM titel til Mikkel, 17-09-2009


I weekenden 12-13 september deltog Jonas og Mikkel fra ISK i junior DM for hold i medefiskeri.
Der var 6 deltagende hold:
2 OSK, 1 sammensat hold fra OSK/Grindsted, 1 fra Bornholm, 1 fra Sorø og et sammensat hold fra ISK/Sorø. Jonas og Mikkel var sat på hold med et par små friske gutter fra Sorø (Peter og Laurits), og de klarede sig super flot.

Sorø som havde arrangeret stævnet, havde fundet et fint sted midt i Næstved, hvor der blev fisket i Susåen på et meget lige stræk.

Jonas havde taget far Kris med som coach og Mikkel havde allieret sig med ’Ballerup’ Michael, så jeg var ingen blev udnævnt til chauffør og kok, hvilket gav en dejlig masse fritid under selve fiskeriet.

Lørdagens lodtrækning viste sig ikke så god for nogle af de 4 på holdet. De ’kanter’ vi havde trukket viste sig at være midt på fiskestrækket og de 2 andre pladser midt i deres sektioner. Fiskeriet viste sig da også at været meget vanskeligt og de fleste pladser var det svært fiskeri efter løjer der prægede dagen, mens enkelte pladser i B-sektionen havde store mængder af flotte skaller.

Dagen igennem blev der kæmpet hårdt for at lokke fiskene til pladserne og det gik fint for holdet, selv om det ikke blev til de mange kilo. Peter og Laurits fik hver en 5. plads mens Jonas fiskede sig til en flot 2 plads i sektionen med 1550 gram småfisk, mens Mikkel efter 3 omvejninger sikrede sig en 1. plads i sin sektion med 1040 gram.

Søndagens mest spændende moment var morgenens lodtrækning. Da sektionerne var trukket, stod det klart at lørdagens bedste plads ville tilfalde holdet.
Laurits og Peter kom i de 2 svære og fiskefattige sektioner C og D, mens Jonas fik en fin plads i A-sektionen og Mikkel fik lørdagens bedste plads i B, så det var pludseligt meget spændende.

Fiskeriet var dog blevet meget, meget sværere og de mange skaller fra lørdagen var nu helt forsvundet. Samtidigt var der nu dukket mindre brasen op i A-sektionen.
Det stod hurtigt klart at Mikkel kunne hive en fin pladsering hjem med små løjer, men ville ikke opnå megen vægt, så resultatet fra de 3 andre 1’ere fra lørdagen var meget afgørende og spændende.
Den ene kunne Mikkel selv slå i sin sektion og Jonas fik til opgave at slå gårsdagens bedste 1’er. Det var der dog ikke meget der tydede på i starten, men Jonas fik lidt efter lidt gang i nogle brasen, og så så det pludselig rigtigt godt ud.
Efterhånden som dagen gik så var der blot en, som så ud til at kunne true Mikkel. Morten fra Grindsted havde en 1’er fra lørdagen og lå til at vinde sin sektion også søndag, og havde et forspring på 1 kilo til Mikkel fra lørdagen.

For holdet kæmpede Peter og Laurits alt hvad de havde lært, og trods regn, blæst og manglende fisk holdt de humøret oppe. Peter fik sig 1 løje som viste sig rigtig vigtig, mens Laurits sammen med 3 andre i sektionen ikke fik nogen fisk.
Da fiskeriet nærmede sig slutningen satte Mikkel en lille slutspurt ind og var sikker på en toppladsering i sektionen.
Ved afslutningen havde Jonas igen fisket sig frem til en 2’er og vigtigst af alt, slået lørdagens bedste 1’er. Peter fik 3½ point på sin ene løje, Laurits sluttede med en 7’er uden fisk og Mikkel fik sin 1’er.
Kun Morten fra Grindsted havde også fisket to 1’ere, men havde ved indvejningen samlet ca. 400 gram mindre end Mikkel, som derved blev individuel Danmarksmester 2009.
Spændingen omkring holdets pladsering blev først udløst ved præmieoverrækkelsen, og her stod det klart at OSK/Grindsted blev en flot 1’er, Sorø 2’er og ISK/Sorø en rigtig flot 3’er.

Præmierne til holdene og individuelt var meget flotte og der var både medaljer og masser af grej til vinderne og det var en flok stolte unger der fik overrakt bronze medaljerne.

Status på weekenden blev bronze til holdet,
Jonas med en flot 5. plads individuelt og
Mikkel ny DANMARKSMESTER 2009.

Tak til mange supportere der kiggede forbi i weekenden.

Søren C.
Alle nyheder