Seneste Nyheder

Årets sidste karussetur!, 05-10-2009

I forrige uge var Ulrik og Thoke på sæsonens sidste karussetur. Selvom vandet var blevet koldere, var karusserne derimod vilde i varmen, idet turen faktisk bød på årets bedste karussefiskeri for de to gæve gutter.
Her er Thoke´s beretning fra turen:

Fredag aften tog Ulrik og jeg årets sidste aftentur efter karusser. Det havde været varmt hele dagen, så vi valgte en plads i søens lave ende, på et hårdt platou med kun 30 cm. vanddybde. Kort før det blev mørkt fik jeg kroget aftenens første specimen fisk på take aparten. En fin suder omkring de to kg, som leverede en rigtig god fight. Da vi fiskede på så lavt vand skræmte suderen selvfølgelig de øvrige fisk på foderpladsen. Der gik dog ikke mere end et kvarter før der igen var aktivitet fra større fisk på pladsen.
Lige inden vi satte knæklys på flådende fik Ulrik aftenens første karusse omkring kiloet, og kort efter endnu én lige over kiloet. Jeg plejer ellers at give Ulrik baghjul med min take apart, men denne aften klarede ulriks pole med elastik det noget bedre.
Endelig fik jeg en lille kilos karusse, men det skulle også blive min sidste fisk den aften.
Ulrik fortsatte derimod med at give den gas. Efter en solid fight kunne jeg nette en stor karusse på 1,960 kg for ham i samme sekund som krogholdet røg og tacklet fløg op i den nærmeste trækrone. Efter fotografering og efter Ulrik igen havde fået rigget til, krogede han endnu en stor karusse, denne gang på 1,740 kg.
Herefter fik fiskeriet lidt dødt, og vi blev enige om at fiske et kvarter mere inden vi sluttede sæsonen af. Ulrik behøvede dog kun 10 min. før han krogede endnu en stor karusse, og kort efter kunne jeg lande en rigtig flot fisk over de magiske 2 kilo. 2,075 helt præcist.
Efterfølgende blev medeboks og tilbehør pakket væk for vinteren


Alle nyheder