Seneste Nyheder

Julefrokosten 2009, 26-12-2009

Den 12. december var det blevet tid til årets julefrokost i ISK. Dette arrangement er blevet meget populært, så for første gang var der fyldt op til sidste plads og der var desværre nogle enkelte som ikke kunne komme med.

Ernst og Jørgen havde som sædvanligt stået i køkkenet siden morgenstunden, så alt var klart da vi kunne sætte os til bordet kl. 14.00. Maden var som sædvanlig af den bedste kvalitet, så der blev smovset i diverse sild, lun leverpostej, mørbradbøffer, varme fiskefiletter og meget mere.
Som altid skulle vi lige hilse på kokkene under spisningen og i år var der igen en lille overraskelse til dem. De blev nemlig på baggrund af deres køkkentjans ved vores arrangementer gennem mange år og deres altid gode humør og lune, udnævnt til æresmedlemmer af Ishøj Sportsfiskerklub.

Efter dette lille indslag fortsatte spisningen og efter endnu et lille underholdende indslag i festlighederne, blev humøret bestemt ikke mindre. Snakken gik lystigt ved bordene og i baren, så tiden gik hurtigt der ud af. De sidste kom først hjem ad ud på de små timer, men alt gik rigtigt godt og endnu en rigtig god og hyggelig julefrokost var omme.


Alle nyheder