Seneste Nyheder

Desperadoer på isen, 17-02-2010

Så endte det alligevel med, at man til sidst blev så desperat, at man tog ud på isfiskeri.
Jacob, Ulrik og jeg mødtes lørdag morgen og pakkede bobslæderne med agntønder, isbor og øvrigt grej og begav os ud over den snedækkede is.
Det var en temmelig hård gåtur da isen var fyldt med dybe snedriver, som var tunge at gå i. Til sidst nåede vi dog frem til et sted, hvor vi mente, at der var mulighed for at fange nogle gedder.
Efter yderligere motion med at bore huller i isen, havde vi hver lavet 3 fine huller i isen. Med en skruemaskine og et sneglebor fik vi boret huller, der passede til bankstick, så vi kunne bruge bidmeldere til fiskeriet. Herefter blev der søsat en levende agnskalle i hvert hul.
Hullerne var boret i en stor cirkel, så vi mødtes i midten og fik lidt basser, kaffe og øl.
Efter en times fiskeri havde vi første hug og efter en fin fight kunne jeg lande en gedde på 3,5-4 kg. Fighten under isfiskeri er dog generelt ikke ret spændende da fisken hele tiden trækker samme vej - ned i hullet:-(
Da der ikke var sket mere ved middagstid besluttede vi os for at bore 9 nye huller. Dette resulterede i et hug mere til Ulrik som han dog missede. Ved totiden pakkede vi sammen, og så var den værste fisketrang blevet styrret. Isfiskeri er piv-kedeligt, så nu venter vi bare på noget tøvejr og åbent vand.Alle nyheder