Seneste Nyheder

Ørredbonanza i Karret, 25-03-2010

Lørdag d. 20. marts have Ulrik, Zangenberg og jeg aftalt at mødes tidligt for at fiske ørreder i karret. Ulrik og Zangenberg havde haft et fornuftigt fiskeri dagen inden, så forventningerne var i top.
Om fredagen var alle fisk taget på snurrebassen. Da jeg normalt ikke er spinnefisker lånte jeg en pink snurrebasse af Ulrik, som i øvrigt også kun havde et par stykker som han havde fået.
Tidligt på morgenen krogede Zangenberg en ørred på 3 kg på en snurrebasse, og jeg havde indenfor kort tid 2 hug på min lånte snurrebasse.
Herefter var der en død periode i en times tid. Næste hug tilfaldt også Zangenberg, denne gang på en flådfisket orm. Selvom det var en nedgænger leverede fisken en fornuftig fight, og efter et par gode udløb kunne Ulrik nette en fisk på 5 kilo.
Tredje gang jeg havde hug på min snurrebasse lykkedes det mig endelig at kroge en fisk. Fisken fightede rigtig godt, og første gang den var inde og vende kunne jeg se, at det var en stor fed hunfisk, som var kroget meget sikkert. Det gjorde at jeg kunne nyde fighten endnu mere, og efter mange solide udløb, nettede Ulrik den flotte fisk på 6,35 kilo.
Efter denne fisk døde spinnefiskeriet fuldstændigt ud. Til gængæld var der bud efter de flådfiskede orm.
Næste hug tilfaldt også mig og efter en tung, men sløv fight, kunne vi nette en stor udleget hanfisk på 6,45 kg.
Herefter fik Ulrik en grønlænder og en 3 kilos hunfisk, Zangenberg fik endnu lille nedfaldsfisk og jeg sluttede en forrygende dag af med en fin lille grønlænder - Helt afgjort det bedste fiskeri jeg har hørt om fra karret i år.
Alle nyheder