Seneste Nyheder

Gang i St. Rosenbusk, 04-04-2010

Det er netop nu højsæson ved landets P/T søer og flere sf klubbens medlemmer indledte påskens fiskeri i St. Rosenbusk og det blev en tur med fleks på klingen. Her er Thoke`s beretning fra turen:

Onsdag d. 31. marts tog Ulrik, Zangenberg og jeg i St. Rosenbusk put&take for at få lidt flex på klingen.
Vi var de første der ankom til søen den morgen. I skuret hvor man indløser kort, hang der en tavle hvorpå der stod, at der dagen før var blevet sat 300 kg. fisk ud mellem 1 og 8 kilo. Det er altid rart at vide, at der er fisk i søen. Så måtte tiden vise, om vi kunne fange nogen af dem.
5 minutter efter vi havde startet fiskeriet ankom Søren og Mikkel til søen, de skulle lige fiske et par timer, og så skulle de på kysten om aftenen.
Kort efter gik fiskeriet amok, og i de efterfølgende timer havde vi et super fiskeri. Første time var der konstant en af os, som stod med fisk på og vi mærkede fisk i hvert femte kast. Desværre var alle fiskene i samme størrelse ca. 1,5 kilo på nær et par guldørreder jeg fik, som var omkring de 3 kilo. Alle fisk blev forsigtigt afkroget i vandkanten, så andre også kunne få glæde af dem. I anden time ændrede fiskeriet sig pludseligt, og vi begyndte at fange nogle rigtig flotte fisk mellem 4 og 6 kilo indimellem de mindre fisk.
Fra vores plads kunne vi se at Søren og især Mikkel også havde et super fiskeri på deres plads i bunden af søen. Mikkels lille UL stang bukkede konstant helt ned i håndtaget, og vi kunne se, at han ligesom os også landede flere fisk i en god størrelse.
Pludselig stoppede det gode fiskeri, og ørrederne blev noget sværrere at få til at hugge, dog kunne det stadig lade sig gøre.
Da Søren og Mikkel skulle til at hjemad, tog vi lige et fællesbillede med dem, som havde fået store fisk.
På billedet er det fra venstre af mig med fisk på 5,85 og 5,80 kg., Ulrik med fisk på 5,075 og 5,025 kg. og Mikkel med fisk på 3,9 og 4,6 kg.
Mikkel mente at han ialt havde fanget 12 fisk og Søren havde ca. 8 fisk.
Efter Søren og Mikkel var gået fortsatte vi i et par timer. Ulrik og Jeg stod lige mht. antal fisk, mens Zangenberg var hægtet helt af. til Tidst lykkedes det mig at fange en lille 1,5 kg.'s ørred som afgjorde vores lille dyst. Således endte jeg på 14 fisk, Ulrik havde 13 stk. og Zangenberg endte med 5 fisk ialt.Alle nyheder