Seneste Nyheder

Forårets P/T Tur, 28-04-2010

Lørdag d. 17. april var det blevet tid til forårets P/T tur i ISK. Denne gang gik turen til Roskilde Fiskeland, hvor vi havde meldinger om et godt fiskeri, samt god plads ved vandet. Man kunne starte fiskeriet ved solopgang og inden kl. var 08.00, var alle dagens 16 deltagere mødt frem.

På grund af den rimelig kraftige vind, havde de fleste fundet sig en plads ved den lille sø. Her blev der også fanget fisk, især i de første timer var der rimeligt gang i fiskeriet og der kom jævnligt regnbuer på land. Der var ikke tale om de helt store fisk, men fine fisk på op til to kilo, som var god underholdning på de lette grejer. Det var spinnefiskeriet som var klart den bedste metode dene dag, især den klassiske gennemløber, kunne regnbuerne ikke lade være.

Først på formiddagen gik fiskeriet næsten helt i stå i den lille sø, så flere af deltagerne gik over i den store, for at prøve lykken her. Nede i hjørnet hvor vinden stod på, var der blevet fanget en hel del fisk og der var stadig liv under overfladen. En times fiskeri hernede gav da også nogle fisk, men på grund af vinden, vendte de fleste tilbage til de roligere forhold i den lille sø.
Ved middagstid skulle der grilles pølser, men Søren og Steen ville lige over og prøve lykken i vinden, så de drog afsted igen. Efter et kvarters fiskeri fik Søren et hug på ”Snurrebassen” og det var tydeligt, at det var en af de større fisk. Efter en længere fight, hvor fisken bestemt ikke ville lade sig kane på land, de havde selvfølgelig ikke taget et fangstnet med over, kom Thoke til undsætning og hjalp med at få ”skovlet” fisken på land.

Nu gik turen tilbage til lejren ved den lille sø hvor fisken blev hængt på vægten, som viste at regnbuen vejede 5,60 kilo. Grillen blev herefter tændt op og da pølserne var færdige, brød solen gennem skyerne og fuldendte en hyggelig dag ved Roskilde Fiskeland. Dagens største fisk blev selvfølgelig Søren´s flotte regnbue og under pølsespisningen, fik han overrakt præmien for dagens støste fisk, som var et fiskehjul som blev sponsoreret af Lystfiskerhjørnet i Roskilde


Alle nyheder