Seneste Nyheder

Ørredudsætningen 2010, 05-05-2010

Lørdag d. 17. april blev der igen sat små ”havørreder” ud i området ved St.Vejleå´s udløb. Vejret viste sig fra sin bedste side og solen bød de mange nye ørreder velkommen, da de blev sat ud i de for dem, nye omgivelser i Ishøj.
Ørrederne var i størrelsen 14-18 cm og så ud til at være i særdeles god form. Der blev i alt udsat 19.300 stk, så der var liv i vandet lige efter, men i løbet af ganske kort tid, var de allerede godt spredt i området. Vandtemperaturen var ideel til at de kunne få en god start på deres nye liv og vandet i ”Karret” var helt levende af mysis, så der var godt med mad til de kære små.
Nu håber vi blot på at de vil få et godt og ”fedt” liv ude i Køge Bugt og undgå de mange farer som lurer derude, såsom skarven og garnene, så vi kan få fornøjelsen af dem i de kommende år.
De 15.300 stk. blev betalt af staten via ”fisketegnsmidlerne”, så vi får da lidt for vores penge her i området. Årets udsætning var igen i år støttet med 15.000.- af Sjællands Småbådsfiskeklub, det betød at der kunne udsættes 4.000 stk. ørreder i en ekstraordinær udsætning.
Et flot initiativ fra SSK´s side, som også bliver værdsat højt mange steder.
Alle nyheder